در این مطلب می خواهیم بپردازیم به زعفران و کارهایی را که می توان انجام داد که تا یک محصول زعفران بهتری را ارئه بدهید .
در این مطلب یه شما پیاز زعفران را معرفی خواهیم کرد . با ما همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم .

پیاز و بنه زعفران چیست 

پیاز یا بن زعفران در واقع همان قسمت پیازچه مانند زعفران است . پیاز یا بن زعفران در واقع قسمت سفید رنگ گرد ریشه زعفران  می باشد .
زعفران دارای یک پیاز مادری می باشد که زرد رنگ می باشد و بعد از رشد کردن به اصطلاح بچه می کند . یعنی زعفران شما شروع به
زیاد شدن کرده است .  بعد از رویش پیاز ها مادر پیازها شروع به کوچک شدن می کند تا این که محو شود . در این مرحله پیاز ها تا جایی پیش
می روند که مادرشان که قسمت زرد رنگ گیاه می باشد از بین می رود و جذب بچه هایش می شود .

آیا پیاز زعفران به تنهایی می تواند رشد کند 

پاسخ به این سوال قطعا خیر می باشد و اگر میخواهید در این مرحله یک محصول  خوب داشته باشید در فصل زمستان
این محصول را محلول پاشی کنید . محلول پاشی یعنی چه؟  محلول پاشی در واقع خاصیت یک سرم را داراست .
گیاهان هم همانند انسان ها برای قوی شدن نیازمند غذای مقوی می باشند .

در واقع در این مرحله گیاه شما ریشه ندارد و برای تغذیه ی آن باید از طریق برگ آن به آن مواد مغذی برسانید .
در واقع اگر بتوانید پیازچه ی زعفران را برسانید به وزنی حدود 10 تا 15 گرم عملکرد گیاه شما افزایش پیدا کرده است .
هر چه قدر پیاز زعفران شما درشت تر باشد گل های بیش تری را می توانید از زعفران خود استخراج نمایید .

مواد مغذی برای زعفران 

با استفاده از مواد مغذی یا همان سرم هایی که شما به گیاه خود می دهید گیاه شما بیش تر تقویت می شود .
بدین منظور شما باید از کودهای مثل 12-12-36 و کودهایی مثل 20-20-20 ریز مغذی ها و اسید آمینه ها
هم چنین جلبک های دریایی ، این موارد در محلول پاشی حتما باید استفاده شود .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *