در این مطلب می خواهیم به خواص بی کران سیب زمینی آشنا شویم . سیب زمینی یکی از پر استفاده ترین موادغذایی مورد استفاده در بین سفره ی
ایرانیان و مردم سراسر جهان می باشد . با ما همراه باشید تا به خواص گیاه سیب زمینی بپردازیم .
کاهش کلسترول و قند خون
سیب زمینی منبع بزرگی از فیبر محسوب می شود . سیب زمینی با فیبری که در خود دارد می تواند مقادیر کلستروب و قند خون
شما را کاهش دهد . البته اگر سیب زمینی را سرخ کرده مصرف کنید این خواص از بین می رود .
سیب زمینی همچنین مملو از آنتی اکسیدان هایی است که برای جلوگیری از بیماری ها و ویتامین هایی که به عملکرد صحیح بدن
شما کمک می کنند، عمل می کند.
سلامت دستگاه گوارش با سیب زمینی
فیبر موجود در سیب زمینی نوع خاصی به نام نشاسته مقاوم است که دارای فواید سلامتی فیبر محلول و فیبر نامحلول است و
باعث ایجاد گاز کمتری نسبت به سایر انواع فیبر می شود. می توانید مقدار نشاسته در سیب زمینی را با پختن آنها یک روز
زودتر و سرد کردن آنها در یخچال یک شبه افزایش دهید.
فیبر موجود در سیب زمینی هماندد یک باکتری پرو بیوتیک عمل کرده و بسیار می تواند به سلامت روده شما کمک کنند .
افزایش ایمنی بدن با سیب زمینی
سیب زمینی سرشار از آنتی اکسیدان ها است که با استفاده از ترکیباتی که درخود دارد با باکتری ها مبارزه می کند .
رژیم غذاییکه در آن از میوه ها و سبزیجات استفاده می شود می تواند از آنتی اکسیدان خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد.
سیب زمینی تا 12 برابر بیش تر می تواند آنتی اکسیدان داشته باشد .
کاهش فشار خون با سیب زمینی
پوست سیب زمینی پخته منبع خوبی از پتاسیم و منیزیم است. وقتی پتاسیم کافی در رژیم غذایی خود ندارید، بدن شما سدیم اضافی را حفظ می کند
و سدیم بیش از حد باعث افزایش فشار خون می شود. یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم می تواند به کاهش فشار خون ، محافظت از قلب و کاهش خطر سکته کمک کند.
در پایان
سیب زمینی یک گیاه نسبتا ارزان با خواص بسیار زیادی در خود می باشد . از سیب زمینی پخته شده در رژیم غذایی خود
استفاده نمایید تا سلامتی بهتری داشته باشید . ممنون از شما که تا پایان این مقاله همراه ما بودید .
بدون دیدگاه