چه در حال کاشت انگور جدید باشید یا یک “انگور” بیش از حد رشد یافته را به ارث برده باشید که قول داده اید با آن مقابله کنید، مهم است که آنها را در زمستان در حالی که کاملاً خواب هستند هرس کنید. دیدن ساختار گیاه بدون همه برگ‌ها آسان‌تر است، اما مهم‌تر از آن، اگر در این فصل از سال برش‌های خود را انجام دهید، احتمال عفونت به حداقل می‌رسد.

هنگامی که چند اصل اساسی را درک کردید، هرس سالانه انگور یک امر ساده و سرراست است. وب‌سایت‌ها و کتاب‌های مملو از اصطلاحات مانند «سیستم چتری دو عصایی نایفن» یا «انگورهای آموزش‌دیده، خاردار هرس‌شده» این واقعیت را مبهم می‌سازند که همه انگورها به خوبی به یک رویکرد هرس اولیه پاسخ می‌دهند، که بسته به نوع هرس می‌توان آن را تغییر داد. پرده های مورد استفاده یا اهداف خاص یک پرورش دهنده پیشرفته.

راز هرس کردن انگور

راز این است: انگور بر روی چوب یک ساله میوه تولید می کند. لعنتی یعنی چی؟ هنگامی که یک جوانه در بهار جوانه می زند و به یک شاخه جدید در بوته انگور بزرگتر رشد می کند، شاخه در پایان فصل رشد از سبز به قهوه ای تبدیل می شود و در این مرحله به عنوان چوب یک ساله در نظر گرفته می شود. در بهار آینده برخی از جوانه های چوب یک ساله گل می دهند (که به میوه تبدیل می شوند)، در حالی که جوانه های چوب های قدیمی فقط برگ یا شاخه تولید می کنند.

هدف اولیه از هرس، به حداکثر رساندن مقدار چوب یک ساله در هر انگور بدون تشویق گیاه به تولید خوشه های انگور زیاد است که انرژی و مواد مغذی لازم برای رسیدن کامل آنها را ندارد. انگور که به حال خود رها شود، هر سال به توده‌ای متراکم از چوب‌های قدیمی‌تر با «چوب میوه‌دهی» نسبتاً کمی رشد می‌کند. رشد متراکم منجر به گردش ضعیف هوا می شود که بیماری های قارچی را تشویق می کند. انتظار داشته باشید هر زمستان 70 تا 90 درصد از رشد سال قبل را حذف کنید.

هدف دوم از هرس انگور تشویق انگورها به رشد ساختاری است که برای برداشت مناسب باشد و با شکل پرده ای که انگور روی آن رشد می کند مطابقت داشته باشد. هدف ایجاد یک سیستم منظم از درختان انگور با فاصله مساوی که شبیه شاخه های یک درخت است. گزینه‌های پرده‌های زیادی وجود دارد ، اما بیشتر تاکستان‌ها از سیستم یک تنه اصلی با دو یا چهار شاخه اصلی استفاده می‌کنند که در امتداد سیم‌های سنگین که چند فوت بالاتر از سطح زمین قرار گرفته‌اند، زاویه 90 درجه دارند. هر زمستان، رشد بیش از حد انگور به تنه اصلی و شاخه‌ها بریده می‌شود تا ساختار حفظ شود. با این حال، تاک‌های انگور می‌توانند به نسبت‌های عظیمی رشد کنند و تقریباً هیچ محدودیتی برای اندازه یا نوع داربست و تعداد شاخه‌هایی که می‌توان ایجاد کرد وجود ندارد.

گام به گام

دستورالعمل‌های زیر فرض را بر این می‌گذارند که شما با انگورهای ریشه لخت 2 تا 3 فوتی که نهالستان‌ها معمولاً در زمستان می‌فروشند، شروع می‌کنید. اگر تاک‌های شما چند سالی است که رشد کرده‌اند، یا اگر با یک انگور بیش از حد رشد کرده مقابله می‌کنید، باید آن را برش دهید تا با شکل پرده مطابقت داشته باشد (به‌طوری که شبیه به شکل طرح‌شده در مراحل 1 باشد. تا 6 زیر)، قبل از ادامه رژیم هرس سالانه. اگر با توجه به شکل فعلی تاک شما تقریبا غیرممکن به نظر می رسد، بریدن کل گیاه تا فاصله 2 یا 3 فوتی زمین ضرری ندارد – سال بعد به شدت رشد می کند و به شما امکان می دهد روند تمرین را از نو شروع کنید. .

 

لوپرها و یک اره هرس کوچک برای بازسازی درختان انگور که بیش از حد رشد کرده اند لازم است، اما در غیر این صورت یک جفت هرس دستی تمام چیزی است که برای هرس سالانه لازم است.

سال اول ایجاد تنه انگور

1. اگر بیش از یک شاخه روی گیاه وجود دارد، قوی ترین شاخه را انتخاب کنید و بقیه شاخه ها را به سمت تنه اصلی ببرید.

2. شاخساره انتخاب شده را به دو یا سه جوانه بالاتر از جایی که بهار قبلی از تنه اصلی شروع به رشد کرده است، برش دهید. این رشد قوی در بهار آینده را تشویق می کند.

3. همانطور که شاخه اصلی در طول سال آینده رشد می کند، آن را با استفاده از نوار سبز گیاهی وینیل به داربست ببندید . ساقه های دیگر را همانطور که در طول فصل رشد ظاهر می شوند جدا کنید.

سال دوم: شعبه های جانبی را ایجاد کنید

4. زمستان بعد، شاخه اصلی را تا چند اینچ زیر اولین تکیه گاه افقی پرده برش دهید.

5. در بهار، چند شاخه باید از جوانه‌های زیر برشی که در زمستان ایجاد شده است، جوانه بزنند – همانطور که رشد می‌کنند، یک شاخه را به هر تکیه‌گاه داربست ببندید (برای قوی‌ترین شاخه‌ها انتخاب کنید) و بقیه شاخه‌ها را جدا کنید و آنها را هم سطح کنید. تنه اصلی

6. هر خوشه گل را قطع کنید زیرا به نظر می رسد گیاه را تشویق می کند تا انرژی خود را صرف رشد رویشی کند. این کارخانه از سال سوم آماده حمایت از تولید میوه خواهد بود.

سال سوم و سال های بعدی

7. هر فصل زمستان، شاخه هایی را که از هر شاخه جانبی که به تکیه گاه داربسته شده است، نازک کنید، بنابراین هر 6 تا 8 اینچ فقط یک شاخه وجود دارد.

8. ساقه های باقی مانده را به طول 6 یا 8 اینچ برش دهید. میوه روی این خرده های کوتاه رشد می کند.

9. شاخه هایی که از تنه اصلی رشد می کنند یا از ریشه جوانه می زنند را جدا کنید.

10. روند آموزش شاخه های جدید را در امتداد تمام تکیه گاه های داربست در سال های آینده ادامه دهید. هر زمستان، انتهای شاخه هایی را که فراتر از تکیه گاه پرده رشد کرده اند، قطع کنید.

نکات مهم

  • هنگام هرس و آموزش انگور، چند نکته اضافی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:
  • تجهیزات هرس خود را پس از کار بر روی هر درخت انگور با فرو بردن تیغه های برش در محلول ایزوپروپیل الکل استریل کنید.
  • هر چوب بیمار را فوراً بردارید – ممکن است ضایعات یا شیره روی چوب داشته باشد، با انگورهایی که نمی رسند، کپک نمی زنند یا برگ های آن تغییر رنگ داده است – و آن را بسوزانید (اگر در یک منطقه روستایی هستید که در آن مجاز است) یا آن را پرتاب کنید. “سطل سبز” برای شهرداری که آن را دور کند.
  • هر برشی که روی تنه یا شاخه ایجاد نمی شود باید حداقل یک اینچ بالاتر از یک جوانه و با زاویه تقریباً 45 درجه ایجاد شود (برای اینکه آب به جای گیر کردن در لکه ای که غالباً در جایی ایجاد می شود، غلت بزند. یک شاخه بریده شده است).
  • شاخه ها را با نوار سبز سبز به پرده گره بزنید – زمانی که شاخه به اندازه کافی سفت شد تا بتواند وزن خود را تحمل کند، نوار در نهایت تجزیه می شود، اما شما نمی خواهید که نوار در این مدت رشد خود را محدود کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *