جینسینگ چه فوایدی برای سلامتی دارد؟


این گیاه دارای ریشه ای به رنگ روشن ، چنگالی شکل ، ساقه ای نسبتاً بلند و برگهای سبز رنگ به شکل بیضی است.

هر دو جینسنگ آمریکایی (Panax quinquefolius، L.) و جینسینگ آسیایی (P. Ginseng) ممکن است انرژی را افزایش دهند ، سطح قند خون و کلسترول را کاهش دهند ، استرس را کاهش دهند ، آرامش را بهبود بخشند ، دیابت را درمان کنند و اختلالات جنسی را در مردان مدیریت کنند.

فواید

مردم به طور سنتی از جینسینگ برای کمک به طیف وسیعی از بیماری ها استفاده می کنند.

تحقیقات بیشتری برای تأیید این که آیا مزایایی به عنوان مکمل دارد ، مورد نیاز است. محققان معتقدند که جینسنوزیدها ، اجزای شیمیایی موجود در جینسنگ ، مسئول هرگونه اثر بالینی گیاه هستند.

دانشمندان غربی و متخصصان بهداشت اغلب خواص دارویی جینسنگ را زیر سوال می برند. هیچ شواهد قطعی مبنی بر اثربخشی واقعی آن وجود ندارد.

محصولات جینسینگ می توانند از نظر کیفیت و خواص دارویی بالقوه متفاوت باشند. شخص باید قبل از خرید ، اجزای هر محصول جینسنگ را بررسی کند ، زیرا برخی از محصولات ممکن است حاوی مقدار کمی یا ناچیز جینسنگ و برخی از آنها ممکن است حاوی مواد دیگر باشند.

محققان پیشنهاد می کنند که جینسینگ می تواند مزایای زیر را برای سلامتی داشته باشد:

افزایش انرژی

جینسینگ ممکن است به تحریک فعالیت بدنی و روانی در افرادی که احساس ضعف و خستگی می کنند ، کمک کند. یک مطالعه معتبر از 21 مرد و 69 زن نشان داد که جینسینگ نتایج خوبی در کمک به افراد مبتلا به خستگی مزمن نشان می دهد.

یک مطالعه معتبر در سال 2014 در مورد افرادی که تحت درمان سرطان قرار گرفتند نشان داد که جینسینگ به کاهش خستگی ناشی از سرطان کمک می کند. با این حال ، محققان تنها اثرات تقویت کننده انرژی جینسینگ را در افرادی که تحت درمان هستند ، ثبت کردند. جنسینگ پیشرفت قابل توجهی در افرادی که قبلاً درمان سرطان را به پایان رسانده بودند ، نشان نداد.

عملکرد شناختی واضح تر

جینسینگ ممکن است فرآیندهای تفکر و شناخت را بهبود بخشد. یک منبع معتبر در سال 2018 صحت این ادعا را بررسی کرد.

این گزارش به این نتیجه رسید که بر اساس مطالعات انسانی و آمینال ، اجزای جینسینگ می توانند برخی از نقایص شناختی را درمان کنند. این مطالعات نشان داد که جینسنگ می تواند استرس اکسیداتیو را کاهش دهد ، که می تواند منجر به افزایش عملکرد شناختی شود.

مطالعه ای در سال 2016 در مورد تأثیر جینسنگ قرمز کره ای بر عملکرد شناختی در بیماران مبتلا به آلزایمر نیز امیدوار کننده بود.

این مطالعه شامل 14 نفر ، سه مرد و 11 زن ، با میانگین سنی 74.93 سال بود. بیماران به مدت 12 هفته 4.5 گرم جینسنگ قرمز کره ای دریافت کردند.

این مطالعه به این نتیجه رسید که جینسنگ قرمز کره ای به بهبود عملکرد لوب پیشانی مغز کمک می کند.

اثرات ضد التهابی

جینسینگ ممکن است التهاب را کاهش دهد. طبق یک مطالعه معتبر در سال 2020 ، جینسنوزیدها ، اجزای فعال جینسنگ ، ممکن است مسیرهایی را در سیستم ایمنی بدن هدف قرار دهند که می تواند التهاب را کاهش دهد.

درمان اختلال نعوظ

مردان ممکن است برای درمان اختلال نعوظ از جینسینگ استفاده کنند.

منبع معتبر ، اثرات جینسنگ قرمز را بر اختلال نعوظ آزمایش کرد. این بررسی نشان داد که تعداد آزمایشات ، حجم نمونه کلی و کیفیت روشهای آزمایشی برای نشان دادن مزایای بالینی مداوم کافی نیست.

یک مطالعه معتبر در سال 2012 بر روی 119 مرد مبتلا به اختلال نعوظ خفیف تا متوسط نشان داد که عصاره توت جینسینگ عملکرد جنسی کلی را بهبود می بخشد. این مطالعه 8 هفته به طول انجامید و طی آن برخی از افراد عصاره توت جینسنگ کره ای و برخی دیگر دارونما دریافت کردند.

تحقیقات بیشتری لازم است تا مشخص شود آیا جینسینگ یک درمان قابل اعتماد برای اختلال نعوظ است یا خیر.

پیشگیری از آنفولانزا

تحقیقات در مورد اثرات جینسنگ بر موش ها نشان می دهد که منبع معتبری بین جینسنگ و درمان و پیشگیری از آنفولانزا و ویروس سینسیتیال تنفسی (RSV) وجود دارد.

یافته های یک مطالعه دیگر منبع معتبر نشان داد که عصاره جینسنگ قرمز می تواند بقای سلول های اپیتلیال ریه انسان آلوده به ویروس آنفولانزا را بهبود بخشد.

بر اساس مطالعه فوق ، نحوه عملکرد مکانیسم های ضد ویروسی در جینسینگ دقیقاً مشخص نشده است.

کاهش قند خون

یک مطالعه معتبر در سال 2014 نشان می دهد که جینسینگ ممکن است به کاهش قند خون و درمان دیابت کمک کند. جینسنوزیدها ممکن است بر تولید انسولین در لوزالمعده تأثیر بگذارند و با استفاده از مکانیسم های دیگر مقاومت به انسولین را افزایش دهند.

یکی دیگر از مطالعات 2014 منبع معتبر نشان داد که جینسینگ مزایای مشابهی در کاهش قند خون دارد. برخی از شرکت کنندگان روزانه 2.7 گرم جینسینگ قرمز تخمیر شده مصرف کردند ، در حالی که برخی دیگر دارونما مصرف کردند. محققان دریافتند که جینسینگ در کاهش قند خون و افزایش سطح انسولین بعد از غذا در مقایسه با دارونما مثر است.

مطالعات بالینی بیشتر و استانداردسازی ریشه جینسینگ برای تعیین اینکه آیا جینسینگ یک درمان مکمل احتمالی برای دیابت است یا خیر ، مورد نیاز است. محققان همچنین باید بررسی کنند که چه دوزهای خاصی می تواند مثر باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    خانهدرباره مااینستاگرامتماس با ما